Nový Total War je na Steamu úspěšný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Total War je na Steamu úspěšný

Nový Total War je na Steamu úspěšný

Filip Švácha

Filip Švácha

27. 5. 2019 15:25
Reklama

Další díl vcelku masivní série Total War: Three Kingdoms vyšel minulý čtvrtek a zdá se, že se mu velmi dobře daří. O tom by mohli vyprávět hráči na Steamu, kde je titul až tak moc úspěšný, že jde zatím o letošní nehranější hru na této platformě. Povedlo se mu dokonce překonat i Sekiro: Shadows Die Twice, ale zde je na místě dodat, že Sekiro vyšlo, na rozdíl od Three Kingdoms, i na konzole.

Nejvyšší počet hráčů se prozatím zastavil na čísle 191 816, pro srovnání Sekiro dosáhlo pouze na 124 334. Navíc od vydání se pravidelně drží v pětici nejhranějších titulů na Steamu, což je pro vývojáře z Creative Assembly výborná zpráva. Daří se ale i vzhledem k předchozím dílům Total War. Do této doby byl určitě nejúspěšnější Rome 2, který si v jednu chvíli vyzkoušelo 118 240 fanoušků a dokonce ani fantasy vsuvce Total War: Warhammer se Three Kingdoms nepovedlo překonat.

Je možné, že na čísla má velký vliv i čínský trh, kde se Steam postupně těší stále větší popularitě. Ostatně ono se není čemu divit, když zasazení nového Total Waru vychází z románu Příběhy tří říší. Spousta místních hráčů tak ocení kvalitní historické zpracovaní tohoto důležitého období jejich historie. Jestli si ještě stále nejste jistí, zdali jde o kvalitní počin, v rozhodování vám může pomoci Adamova recenze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama