Borderlands 2 se možná dočká DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Borderlands 2 se možná dočká DLC

Borderlands 2 se možná dočká DLC

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 5. 2019 15:30 2
Reklama

Jak už jistě víte, Rage 2 nakonec nedopadlo úplně podle představ většiny fanoušků, a tak nám nezbývá nic jiného, než upnout zrak na tu druhou variantu, kterou je rozhodně Borderlands 3. Zběsilá akce, neuvěřitelné množství zbraní a Claptrap, no kdo by se netěšil. Autoři slibují, že vše bude zas o něco šílenější a větší, než kdy dřív a z toho, co jsme zatím z projektu viděli, to rozhodně není vyloučené.

Nově se ale spekuluje o tom, zdali pro nás vývojáři s Gearboxu nechystají ještě DLC k druhému dílu. Informace se objevila na serveru PlayStation Lifestyle a podle všeho by se mělo zaměřit na vyplnění mezery mezi druhým a třetím dílem. Rozšíření se bude údajně jmenovat Commander Lilith and the Fight for Sanctuary a jeho vydání můžeme očekávat v průběhu konference E3.

Jak jistě dobře víte, Lilith je Siren, jedna hratelných postav, která se v sérii objevuje už od prvního dílu, a z ukázek také víme, že bude i v tom třetím. Více informací ale prozatím není k dispozici. Gearbox se konference E3 zúčastní, takže oznámení DLC není vůbec vyloučené, navíc druhý díl se nedávno dočkal podpory vysokého rozlišení. Firma se o Borderlands 2 tedy stále zajímá, tak uvidíme, jestli k odhalení skutečně dojde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama