Journey má na PC datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Journey má na PC datum vydání

Journey má na PC datum vydání

Filip Švácha

Filip Švácha

29. 5. 2019 10:07 1
Reklama

Exkluzivní titul Journey od studia Thatgamecompany vyšel původně pro PlayStation 3 v roce 2012, následně pak v roce 2015 dorazila na PlayStation 4 jeho vylepšená verze. Tím ale cesta této explorativní agentury nekončí, protože minulý rok jsme se dozvěděli o plánované verzi pro PC, která by měla vyjít prostřednictvím obchodu Epic Games Store. Bohužel jsme ale doteď nevěděli, kdy si ji hráči na PC konečně vyzkouší, avšak dnes už jsme v tomto směru moudřejší.

Vydavatel Annapurna Interactive zveřejnil datum vydání, které připadá na 6. června. Ve hře budete prozkoumávat tajemný starobylý svět plný různých tajemství. Vaším úkolem je dojít k hoře v dáli, ovšem v případě Journey je cesta důležitější, než její cíl. Při vašem putování můžete také potkat další hráče, s nimiž se dá spolupracovat.

Zatím netušíme, jaké hardwarové nároky bude hra mít, ale podle všeho by titul měl podporovat 4K rozlišení a online funkce zůstanou také zachovány. Pokud vás tento zajímavý počin doteď míjel, můžete si ho už teď předobjednat přes Epic Games Store, ale díky výprodeji Mega Sale vás vyjde pouze na pět euro a jestliže jste o ní nikdy neslyšeli, může vám pomoc Jirkova recenze upravené verze pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama