UPDATE: Nová mapa právě dorazila do BF V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Nová mapa právě dorazila do BF V

UPDATE: Nová mapa právě dorazila do BF V

Marek Selinger

Marek Selinger

29. 5. 2019 13:40 5
Reklama

Chce se nám zvolat „konečně!“. Po dlouhých šesti měsících obohatí Battlefield V již ve čtvrtek zcela nová mapa Mercury zasazená na Krétu. Jejího detailnější představení jsme se dočkali skrz parádní a akcí nabitý trailer.

UPDATE

Taková milá překvapení máme rádi. Vývojáři na svém Twitteru právě informovali, že mapa Mercury je dostupná již nyní. Hurá tedy na Krétu!

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Kontrast mezi těžkou bitvou a malebnou krajinou, to je to, co se nám při pohledu na záběry vybaví jako první. Vývojáři ze studia DICE čerpali inspiraci pro vytvoření lokace z reálné operaci Merkur, jež se odehrála ke konci května 1941 mezi útočícími nacistickými vojsky a bránícími se Brity. A jistá asymetričnost bude reflektována i v rámci Battlefieldu V, kdy ofenzívu první strany podpoří početné nálety letounů, zatímco defenzivní linie budou vyztuženy slušnou zásobou tanků. Co se týče své velikosti, tak Mercury patří mezi ty větší kousky, avšak zabíracích bodů v režimu Conquest bude pouze pět.

Nová mapa dorazí do hry již tento čtvrtek, navíc úplně zdarma. Na další lokace bychom snad již neměli čekat dlouho, zatím se totiž jednalo o Achillovu patu druhoválečného titulu. Na blížící se EA Play bychom se snad měli dozvědět více informací ohledně budoucnosti Battlefieldu V, včetně představení nových map.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama