COD: Modern Warfare odhaleno, vyjde v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka COD: Modern Warfare odhaleno, vyjde v říjnu

COD: Modern Warfare odhaleno, vyjde v říjnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 5. 2019 17:40 10
Reklama

Už včerejší tweet oficiálního kanálu série Call of Duty lákal na dnešní večer ve spojitosti s odhalením nového dílu Modern Warfare a jak sliboval, tak se stalo. Úniky ohledně názvu byly potvrzeny a hra se bude skutečně jmenovat pouze Call of Duty: Modern Warfare. Novinka byla představena krátkým trailerem, ze kterého se mimo jiné dozvídáme i plánované datum vydání.

Za rebootem podsérie Modern Warfare stojí studio Infinity Ward a své dílo mezi fanoušky vypustí už 25. října. Kampaň se vrací a zavede nás do moderního konfliktu v ikonických evropských městech a na Střední východ. Samozřejmostí je ale i tradiční multiplayer a dočkáme se i kooperativních operací. Hra dokonce nabídne i cross-play a zbaví se tradičního season passu na úkor obsahu zdarma.

Jak se vám hra líbí nám můžete dát vědět do komentářů, oficiální trailer obsahující in-game záběry ze hry najdete pod novinkou. Na potvrzení dalších spekulací ohledně Modern Warfare jistě nebudeme muset dlouho čekat. Hovoří se především o absenci zombie módu a zajímavě zní i možná přítomnost free-to-play režimu. Tak uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama