E3 Coliseum uvítá další Darksiders
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 Coliseum uvítá další Darksiders

E3 Coliseum uvítá další Darksiders

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2019 09:00 1
Reklama

 „Darksiders III sice nedosahují kvalit epického druhého dílu, ale sérii ostudu ani v nejmenším nedělají,” zaznělo v recenzi Davida Rozsívala. Hra od něj získala krásné hodnocení 4/5. S výkonem studia Gunfire Games byl spokojen i THQ Nordic, třetí díl totiž uspěl především z finančního hlediska. Není tedy divu, že se počítá s pokračováním.

O plánech s oznámením dalšího dílu jsme informovali v úterý, kdy se objevila informace na kontroverzním 8chanu. Nové zprávy však pochází z důvěryhodnějšího zdroje a další hru této značky v podstatě bez okolků potvrzují.

Jde o E3 Coliseum, což je událost, kterou má na svědomí Geoff Keighley, známý kupříkladu díky The Game Awards. Jeho úkolem na E3 je přiblížit fanouškům oblíbené hry a jejich tvůrce prostřednictvím rozhovorů a speciálních událostí. E3 Coliseum bude probíhat celé tři dny. A v rámci jednoho z panelů se bude hovořit právě o Darksiders, konkrétně o vzniku světa této série, o budování a udržování populární značky. Především ale dojde k oznámení nové hry, jejímž cílem bude nabrat nový směr a celou sérii trochu osvěžit.

Stále tedy není jasné, zda půjde o přímé pokračovaní, nebo něco jiného. Je také možné, že se představí nová mobilní hra. Více se dozvíme ve čtvrtek 13. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama