Chystá se třetí DLC pro Vermintide 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se třetí DLC pro Vermintide 2

Chystá se třetí DLC pro Vermintide 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2019 10:35
Reklama

Švédské studio Fatshark se o Warhammer: Vermintide 2 dobře stará. Titul má na kontě už dvě rozšíření, hráči si rozhodně nemohou stěžovat na nedostatek obsahu. Ale kdyby se někdo takový přeci jen našel, může se brzy těšit na další DLC.

Ve Winds of Magic se neohroženým dobrodruhům postaví do cesty nepřítel, s nímž se ještě nesetkali. Beastmen jsou rohaté potvory, něco mezi primitivním člověkem a divokým zvířetem. Půjde o nejsilnější bestie, jakým hrdinové doposud čelili. Příběhové pozadí naznačuje přiložený trailer.

Krom toho čekají na hráče nové výzvy, ti nejlepší mohou okusit speciální zvyšující se obtížnost, která prověří bojové dovednosti každého válečníka. Samozřejmostí jsou nové unikátní zbraně pro každého hrdinu, boj o přežití bude zase o trochu zajímavější. Objeví se také žebříčky, v nichž se konečně ukáže, kdo je nejlepší.

K novému rozšíření utrousil několik slov také výkonný ředitel studia Fatshark. Martin Wahlund v něm vidí velký potenciál. Nové bestie jsou sami o sobě skvělým přírůstkem, jejich přítomnost podle něj zásadně mění hratelnost, spolu s unikátními zbraněmi a novými výzvami dělají z Vermitide 2 zcela novou hru. Zda jde o pravdivá slova, se dozvíme v srpnu, kdy Winds of Magic vychází. Okurková sezóna by letos mohla být o něco snesitelnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama