Koukněte se na nový horor Transient
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte se na nový horor Transient

Koukněte se na nový horor Transient

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 6. 2019 09:00
Reklama

Dílo Howarda Phillipse Lovecrafta je poslední dobou v herním světě celkem populární. Stačí si připomenout třeba The Sinking City od Frogwares, kterého bychom se měli dočkat už za chvíli, tedy 27. června. Tvůrcům se ale ještě téma nezdá vyčerpané, rozhodně tedy ne těm z týmu Stromling Studios. Jestliže vám toto jméno nic neříká, nezoufejte, protože jde o nově vzniklé turecké studio, avšak je složené ze zkušených vývojářů.

Právě oni pracují na nové hře Transient, která si kromě temného univerza H.P. Lovecrafta půjčuje také prvky kyberpunku. Ocitneme se v blízké budoucnosti, kdy zbytek lidstva žije v citadele Domed City Providence, jediné bezpečné výspě civilizace, která nás chrání před okolním světem. V roli Randolpha Cartera, člena skupiny hackerů ODIN, se dozvíte strašlivou pravdu. Bohužel jde o tak zásadní fakt, že hrozí vaše psychické zhroucení a v sázce je i otázka samotné existence.

Titul poběží na Unreal Enginu 4 a budeme se v něm pohybovat mezi umělým a reálným světem, což zní trošku podobně jako v případě polského psychologického hororu The Observer. Hry bychom se měli dočkat někdy příští rok, zatím ale neznáme žádné přesné datum vydání. Zahrajeme si ji ale na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama