Siege tu asi bude ještě hodně dlouho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Siege tu asi bude ještě hodně dlouho

Siege tu asi bude ještě hodně dlouho

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 6. 2019 14:59
Reklama

O tom, že taktickou online akci Rainbow Six: Siege Ubisoft bezmezně podporuje už čtyři roky, není rozhodně pochyb. Nové mapy, operátoři i zbraně, to vše tvůrci do hry pravidelně přidávají. Dokonce se v souvislosti s dotazníkem, který Ubisoft rozeslal mezi své fanoušky, spekuluje i o příchodu kampaně pro jednoho hráče, nebo třeba PvE režimu, podobnému události Outbreak.

Model hry jako služby tak Ubisoftu viditelně dost vyhovuje, vždyť už jim titul vydělal přes miliardu dolarů. S postupným příchodem další generace konzolí se ale nabízí otázka druhého dílu. Ovšem to francouzského giganta příliš netrápí. Ředitel značky Alexandre Remy se pro server Daily Star rozpovídal o možném pokračování, ale odpověď je docela překvapivá. Ubisoft totiž neplánuje žádný druhý díl, nýbrž se chystá vydat Rainbow Six: Siege i na příští generaci konzolí.

„Hlavní důvodem tohoto rozhodnutí je, že nechceme rozmělňovat komunitu mezi různými platformami. V naší ideální budoucnosti bychom chtěli, aby mohli všichni hrát spolu nehledě na platformě. K next-gen konzolím chceme přistupovat s podobnou filozofií,“ říká k tomu Alexandre Remy. Až konzole vyjdou, neměl by tedy být žádný problém si převést dosažený postup do vašeho nového zařízení. Zároveň nám to ale trošku zní i jako příslib cross-playe, takže se nechme překvapit, jak to nakonec dopadne. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama