3 Minutes to Midnight zamíří na Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 3 Minutes to Midnight zamíří na Kickstarter

3 Minutes to Midnight zamíří na Kickstarter

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

4. 6. 2019 09:11 1
Reklama

To, že jsou point and click adventury mrtvé, se nám herní firmy snaží namluvit již desítky let. Do roka se však objeví hned několik povedených kousků, které s grácií sobě vlastní předvedou, že je rozhodně není radno odepisovat.

Právě do podobné škatulky by se ráda zařadila i prvotina španělského Scarecrow Studia, zajímavě stylizovaná 3 Minutes to Midnight. Na Steam stránce projektu přibývají ocenění rychleji než zářezy na pažbě Vasilije Zajceva, a při pohledech na herní záběry se ostatně není čemu divit. Tvůrci se ve velkém inspirovali v klasikách od Lucas Arts, dočkáme se tedy i svérázného humoru, jen samozřejmě s lehce příjemnějším ovládáním.

Vžijete se do role Betty Andersonové, nebojácné teenagerky, jejíž poklidnou noc v Novém Mexiku naruší výbuch. Záhy se její život stane pln problémů, které začínají u amnézie a končí u mafie, pomstychtivých prasat a konce světa. No nezní to skvěle? A to není vše, našince totiž rozhodně potěší i textová lokalizace do češtiny.

A kdy se 3 Minutes to Midnight dočkáme? Inu, brzy. Španělští tvůrci míří na vydání v letošním roce, v němž by jim měl pomoct i plánovaný Kickstarter, který bude spuštěn v průběhu léta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama