Dobrodružný Weakless rozšiřuje tým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dobrodružný Weakless rozšiřuje tým

Dobrodružný Weakless rozšiřuje tým

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

4. 6. 2019 11:14
Reklama

Pokud by se na brněnském Game Accessu udílela cena za největší pokrok v průběhu roku, Weakless by neměl konkurenci. Jelikož ale taková cena udílena nebyla, museli si polští tvůrci vystačit s oceněním veřejnosti, a to rovnou za nejlepší hru výstavy.

Není se ostatně čemu divit – od minulého roku, kdy se návštěvníci dívali spíše na takové technologické demo, doplnil studio Cubeish Games další tým – Punk Notion. Ze spojení sil pak tato singleplayerová 3D adventura, postavená na Unreal Enginu 4. generace, čerpá plnými doušky, došlo totiž k podstatným vylepšením hratelnosti i grafické stránky.

V jádru ale Weakless stále zůstává příběhem o spolupráci dvou bytostí, z nichž jedna oslepla a druhá pro změnu ohluchla. Zatímco v tmavých částech hry strávíte spoustu času v kůži větší a silnější postavy, která disponuje jistým druhem echolokace, na denním světle strávíte více času s menší a agilnější postavou.

Kromě zábavné hratelnosti by nás měl čekat také zajímavý příběh, přičemž o pravdivosti těchto tvrzení se budeme moci přesvědčit již v průběhu tohoto roku, kdy se Weakless vydá na obrazovky našich počítačů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama