Farming Simulator ukazuje esport mód
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator ukazuje esport mód

Farming Simulator ukazuje esport mód

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 6. 2019 11:35 2
Reklama

V lednu jsme se dozvěděli o tom, že tvůrci Farming Simulatoru 19 budou hostovat vlastní esportovou ligu Farming Simulator Pro League s prize poolem 250 tisíc euro a 100 tisícovým grand finále. Nikdo si asi nedokázal představit, jak by mohl fungovat esport právě ve Farming Simulatoru. Tvůrci se tak rozhodli nám systém turnaje přiblížit.

A překvapivě to vypadá dobře a správně kompetitivně. Hráči nejdříve započnou banovací fází, kde zabanujou vozidla dle svého uvážení. Poté si vyberou ta, se kterými chtějí hrát, a hráči se přesunou do hry. Celá hra pak stojí a padá na velkém obilném poli.

Abyste toto pole mohli sklidit, musíte se rychle přesunou ke kombajnům a vlekům. Pokud vám totiž soupeř vezme všechny kombajny či vleky, vyhrál. Hráči se po převzetí kombajnů přesunou na pole, které sklidí. Obilí mohou použít pro zvětšení svého násobiče skore, zato slámu použijí pro vítězné body. Hra bude trvat 15 minut a tým s více body vyhrává. Ve hře se nachází i další zajímavé mechaniky, jako například zvedající mosty, boosty či různé odevzdávání slámy.

Tento mód se v současné chvíli dostal do samotné hry, pro spuštění je potřeba registrace na stránkách vývojářů, po které dostanete 8 klíčů pro zpřístupnění tohoto módu. Samotný turnaj proběhne 27.-28. července na FarmConu 19 v Harsewinkel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama