Hororové Gylt v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hororové Gylt v novém traileru

Hororové Gylt v novém traileru

Filip Švácha

Filip Švácha

7. 6. 2019 14:12
Reklama

Pokud jste se včera dívali na představení streamovací služby Google Stadia, asi vám neunikla krátká ukázka připravované hry od Tequila Works s názvem Gylt. Není se tedy čemu divit, že titul od tvůrců Rime bude pro platformu od Googlu exkluzivní. Jak je z videa patrné, bude jednat o strašidelnou adventuru, ve které na vás na každém rohu čeká nějaká ta noční můra.

Hlavní postavou je dívka jménem Sally, s níž se procházíte po zničeném světě připomínajícím ten náš. Tedy v případě, že by se něco šeredně pokazilo. Obývají ho totiž všemožné příšery, jež se vám budou stavět do cesty při hledání vaší ztracené sestřenice Emily. Nejlepší taktikou tak bude se co nejvíce schovávat a monstrům se v ideálním případě vyhýbat pořádně velkým obloukem, avšak podle autorů dojde i na přímé střety.

Stealth a různé puzzly budou pro Sally denním chlebem, a pokud se z tohoto špatného snu chce nějak dostat, bude se muset setsakra snažit. Naše nejhorší obavy se mohou skrývat za každým dalším rohem. Titul nám celkem připomíná Little Nightmares a je jasné, že nás čeká pořádně hutná atmosféra. Hry bychom se měli dočkat už někdy letos ke konci roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama