Představen fantasy horor Kings of Lorn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představen fantasy horor Kings of Lorn

Představen fantasy horor Kings of Lorn

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

7. 6. 2019 11:51 3
Reklama

Hororové hry nejsou v poslední době ničím neobvyklým. Kombinace se zasazením do fantasy světa se však už tak často nevidí. A právě to dělá z Kings of Lorn: The Fall of Ebris unikátní počin. Hra se v čerstvém traileru ukazuje v plné hrůze.

Autoři sází na singleplayerový zážitek. Kooperace ani žádná jiná forma multiplayeru se ve hře neobjeví. Hráč na své cestě musí zjistit, co stojí za úpadkem a zkázou království. NPC postavy by se v prostoru měly volně pohybovat, spoléhat se budou na různé smysly. Některé zaútočí, pokud hráče spatří, jiní poté, co ho uslyší a tak dále. Hra slibuje temnou atmosféru, což je ostatně patrné z níže přiloženého traileru.

Kings of Lorn: The Fall of Ebris je prvotinou studia TeamKill Media. Americké uskupení založili čtyři bratři v roce 2016. Čerpají ze zkušeností z různých kreativních pozic, vytříbený vkus je dle jejich slov zárukou originality.

Zda se jim prvotina povedla, se dozvíme velmi brzy. Trailer totiž mimo jiné prozrazuje také datum vydání. Kings of Lorn: The Fall of Ebris bude k dispozici 9. září na Xbox One, PlyStation 4 a PC. O hře se bude patrně mluvit také na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama