Známe datum vydání My Friend Pedro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání My Friend Pedro

Známe datum vydání My Friend Pedro

Filip Švácha

Filip Švácha

7. 6. 2019 12:32
Reklama

O šíleně vypadající akci My Name is Pedro jsme se dozvěděli přibližně před rokem a od té doby se už moc těšíme, kdy si tuto ztřeštěnost konečně na vlastní kůži vyzkoušíme. Jak se ale zdá, čekání je téměř u konce, protože vydavatel Devolver Digital pro nás má datum vydání, které je vzdáleno pouhých pár týdnů.

Titul si tak na Nintendu Switch a PC zahrajete 20. června letošního roku. Pokud jste náhodou o My Friend Pedro neslyšeli, nevadí. Prakticky jde o procházení místností plných nepřátel, přičemž vaším úkolem je pochopitelně jejich likvidace. K té využijete prakticky vše, na co v úrovních narazíte. Kromě zbraní ve vašich rukách a nohou tak na protivníky můžete vrhat například víka od popelnic, skateboardy, nebo hlavy ostatní zloduchů.

K tomu si připočtěte celkem rozsáhlé pohybové možnosti, takže salta a různé piruety jsou na denním pořádku a máte tu vcelku zajímavě vypadající koncept. Upřímně, rozstřílet přes obyčejnou pánev místnost plnou gangsterů, vypadá celkem dost dobře. Nechme se tedy překvapit, jak to se hrou nakonec dopadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama