Cyberpunk 2077 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 má datum vydání

Cyberpunk 2077 má datum vydání

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 6. 2019 21:11 8
Reklama

Na konferenci Microsoftu se blýskl také CD Projekt RED. Nutno dodat, že s velkým překvapením na závěr, ale nepředbíhejme. V polském studiu si připravili nový trailer pro Cyberpunk 2077. A přestože nedošlo na gameplay záběry, i tak bylo na co koukat.

V ukázce se objevila postava, která by všímavým jedincům mohla být trochu povědomá. Šlo totiž o chlapíka, jehož podobizna se nedávno objevila na přebalu hry. V samotné ukázce na rychlo odjíždí z přestřelky. Sám vyvázne se zdravou kůží, jeho parťák však tolik štěstí nemá. Následuje návštěva byznysmena s cílem vyzvednout si výplatu. Trochu se to ale zvrtne a po dlouhých letech dojde na ikonické čepele, jimiž se Cyberpunk 2077 chlubil v historicky prvním teaseru.

Ukázka končila záběrem na postavu, která by jako z oka vypadla jednomu poměrně známému herci. K překvapení všech se navíc dostavil osobně přímo na pódium. Že přijde přítomné v sále pozdravit Keanu Reeves, asi nikdo nečekal. Pochlubil se, že s vývojáři na hře spolupracuje, patrně tedy ztvárnil jednu z důležitých postav. Známý herec měl závěrem také velkou čest, když mohl odhalit datum vydání.

Kdy se tedy dočkáme? Letos bohužel ne, ale čekání už nebude tak dlouhé. Cyberpunk 2077 vychází 16. dubna 2020. Těšíte se?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama