Další ukázka z Halo Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další ukázka z Halo Infinite

Další ukázka z Halo Infinite

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 6. 2019 15:08 1
Reklama

Tím pravděpodobně nejočekávanějším titulem na konferenci Microsoftu bylo rozhodně Halo Infinite. Miliony fanoušků po celém světě nedočkavě vyhlíží návrat jejich oblíbeného Master Chiefa, ale zatím si na něho ještě počkají. Nová konzole, s kódovým označením Project Scarlett, by měla vyjit příští rok na Vánoce a právě Halo Infinite dorazí na trh společně s ní. Pochopitelně se ho ale dočkají i hráči na PC.

V ukázce vidíme inženýra, který je osamocen ve své vesmírní lodi, když tu náhle narazí na signál, který se nakonec ukáže jako přátelský. Nikoho asi moc nepřekvapí, že ve vesmíru najde bezvládně vypadajícího Master Chiefa. Ten se po chvíli probere a už pospíchá bojovat s další neznámou hrozbou. Nás hrdina si neodpočine ani tentokrát. Podle všeho by se mělo jednat o reboot se zcela neznámými postavami, což by ze hry mělo dělat ideální vstupní bod pro další fanoušky.

„Tento příběh bude pro Chiefa začátek nové kapitoly, kde ho čekají další výzvy, ale vezmeme v potaz i události, které se do této doby zatím odehrály. Jestliže jste nikdy nehráli žádnou hru z univerza Halo, pak pro vás Halo Infinite bude tím ideálním vstupním bodem,“ říká k tomu za 343 Industries Chris Lee. Další díl této populární série navíc pohání nový Slipspace Engine, který tvůrcům pomůže udělat hru přesně takovou, jakou ji chtějí mít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama