Bloodlines 2 v nové ukázce z hraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodlines 2 v nové ukázce z hraní

Bloodlines 2 v nové ukázce z hraní

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 6. 2019 15:44 6
Reklama

Pro všechny ty, kteří se už nemohou dočkat druhého dílu Vampire: The Masquerade – Bloodlines, tu máme skvělou zprávu. Můžete se totiž podívat na vcelku dlouhou ukázku ze samotného gameplaye hry, jenž má skoro dvacet minut, což už je pořádný nášup.

Hlavní hrdina je mladý upír, který byl teprve nedávno proměněn a musí se tak vypořádat se vším, co k tomu patří. V Seattlu se rozšiřují tzv. Thin Bloods, jejichž existence rozdmýchala konflikt mezi ostatními frakcemi. Právě ve víru těchto událostí se jako nově zrozený upír ocitnete, přičemž si budete moci vybrat, k jaké z frakcí se nakonec přidáte. Budete tak ve spletité síti politických vztahů a do toho samozřejmě musíte ukojit svůj nikdy neutuchající hlad.

Titul bude podporovat ray tracing, technologii Deep Learning Super Sampling od NVIDIE a pro moderskou komunitu je určitě dobou zprávou i podpora modů. Tvůrci si rozhodně uvědomují, že jejich hra v lidech vyvolává velká očekávání a nebude úplně snadné je naplnit. Snad se tedy vše povede tak, jak má. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 by na trh mělo dorazit někdy v prvním kvartálu příštího roku.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama