Potvrzeno rozlišení Switch verze Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzeno rozlišení Switch verze Zaklínače

Potvrzeno rozlišení Switch verze Zaklínače

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 6. 2019 07:09 4
Reklama

CD Projekt RED dokázal během letošní E3 překvapit hned dvakrát. Jednak to byl Keanu Reeves, který zvedl ze židle oznámením data vydání Cbyerpunk 2077. Druhým případem byl třetí Zaklínač a potvrzení jeho cesty na Nintendo Switch, což je pro mnohé fanoušky také důvodem k velké radosti.

Oznamovací trailer však o chystaném portu nepřinesl žádné podrobnosti, majitele hybridní konzole tedy začaly trápit palčivé otázky. Hardwarové nároky čtyři roky staré hry totiž nejsou zrovna malé, u hry se zadýchávají i velké konzole aktuální generace. Zákonitě tedy musí dojít k jistým kompromisům.

Jedním z měřítek může být rozlišení. Na oficiálním Twitterovém účtu byla tato otázka ve stručnosti zodpovězena. V handheld režimu hra poběží v 540p, na velké obrazovce bude k dispozici dynamické rozlišení 720p. Hra zároveň zabere 30 GB volného místa.

Objevily se i screenshoty pořízené na konzoli od Nintenda. Jak si port vede v porovnání s původní verzí lze zjistit také z videa, v němž dochází ke srovnání se záběry na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama