Wasteland 3 si zahrajeme v roce 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wasteland 3 si zahrajeme v roce 2020

Wasteland 3 si zahrajeme v roce 2020

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 6. 2019 14:36 1
Reklama

Stařičká série Wasteland měla na herní svět vcelku velký vliv, ostatně z konceptu prvního dílu z roku 1988 následně vznikla ještě mnohem známější značka Fallout. Pokračování pak vyšlo o mnoho let později v roce 2014 a třetí díl byl naplánován na rok 2019. Bohužel se ho letos nedočkáme, ale nakonec by měl vyjít na jaře 2020 na Mac, PC a Linux.

Na Wastelandu 3 pracuje studio inXile Entertaintment, které má za sebou Wasteland 2, a také třeba RPG Torment: Tides of Numenera. Děj se bude odehrávat ve zmrzlém Coloradu a tvůrci slibují složité morální volby, hluboký příběh s upraveným systémem dialogů a vylepšený soubojový systém, v němž budeme mít mnohem více možností, včetně řízení vozidel a změn počasí. Hrát budete moci sami, nebo ve skupině s přáteli.

„Wasteland 3 je pro nás v inExile a hlavně pro mě velkou vášní. Řídil jsem původní Wasteland z roku 1988 a jeho pokračování se stalo jedním z první úspěchů v rámci crowdfundingu. Na sérii nám opravdu záleží. Díky našim partnerům v Deep Silver a Microsoftu jsme schopni k hráčům dostat titul, který bude mít hloubku a vtáhne vás přesně tak, jak byste od značky Wasteland čekali,“ říká CEO inExile Brian Fargo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama