Podívejte se na ukázku z Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na ukázku z Control

Podívejte se na ukázku z Control

Filip Švácha

Filip Švácha

14. 6. 2019 12:39 1
Reklama

Studio Remedy není herním nadšencům nějak výrazně třeba představovat. Asi každý si někdy zkusil alespoň jeden z dílů akčního thrilleru Max Payne a Alan Wake je v herním světě také velký pojem. Ostatně jeho pokračování bychom si tedy nechali líbit. Jejich poslední titul Quantum Break se ale nedočkal zcela pozitivního přijetí, a tak pozornost fanoušků směřuje k novému projektu Control, který by mohl lehce pošramocenou pověst studia napravit.

Společně s hlavní postavou příběhu Jesse Fadon stanete v čele instituce Federal Bureau of Control, která se zabývá paranormálními jevy. Její zaměstnání tedy rozhodně nepatří mezi nějaká snadná povolání, naštěstí si ale vypomůže řadou speciálních schopností. Mezi nimi najdete třeba telekinezi, nebo schopnost levitovat. Na své nepřátele tak budete vrhat všemožný nábytek a kusy zdiva. Nebude chybět ani ochranný štít, který bude fungovat prakticky stejně, jako v případě hry Quantum Break.

Za zmínku stojí také speciální pistole, kterou budete v průběhu vašeho putování vylepšovat, čímž by se měla měnit. Titul pohání Northlight Engine a využije i ray tracing pro ještě lepší zážitek. Vydání je zatím naplánováno na 27. srpna letošního roku, tak doufejme, že nedojde k žádnému odložení a práce půjde podle plánu. Control rozjedete na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama