Podívejte se na novou ukázku Phoenix Point
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na novou ukázku Phoenix Point

Podívejte se na novou ukázku Phoenix Point

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2019 10:49 2
Reklama

Je na zvážení, jestli je tahovek na trhu moc, anebo málo. Ať už stojíte na jedné straně nebo na té druhé, shodneme se, že kvalit X-COMu jich dosahuje jen málo z nich. Phoenix Point by ale mohl být příchodem nového krále, nejen kvůli tomu, že se jedná o titul Juliana Gollopa, který s původním X-COMem přišel. Jak ale hra vypadá v akci?

To ukazuje video studia, v němž novinka vzniká. Snapshot Games na oficiální kanál hry na YouTube umístili devatenáct minut dlouhé video letošního E3 buildu, kterým Gollop a spol. ostatní lákali na hru, jejíž vydání je stanovené na 3. září. Tehdy ale vyjde pouze na Epic Games Store, na další distribuční kanály dorazí o 12 měsíců později.

Nad rámec videa vývojáři slibují dynamickou hratelnost, která by měla být dána podstatou vašich nepřátel. Ti by se měli na základě vaší taktiky různě měnit, mutovat a vyvíjet, aby vás neustále překvapovali svými rozličnými schopnostmi a taktikou. To zřejmě z 20 minut nelze usuzovat, zato si můžete udělat dobrý obrázek o hře jako takové. A pak už jen čekat na recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama