Příští týden vychází Arma 3 Contact
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští týden vychází Arma 3 Contact

Příští týden vychází Arma 3 Contact

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 6. 2019 10:22
Reklama

Studio Bohemia Interactive minulý měsíc překvapilo oznámením nového DLC pro taktickou akci Arma 3. Contact totiž buduje zajímavou atmosféru na základě nečekané návštěvy mimozemské lodi. Setkání se však bohužel neponese v přátelském duchu. Ke slovu se tedy dostanou především zbraně a těžká technika.

Nově uvolněný trailer podrobně popisuje vše podstatné. Ukázku namluvil designér Scott Alsworth. Prozradil například detaily o zasazení hry. Veškeré dění se bude odehrávat v nové oblasti, jejíž rozloha činí 163 kilometrů čtverečných. Livonia je zemí, kde převládá polština. Při procházce člověk natrefí na jehličnaté lesy, rozlehlá pšeničná pole, železniční trať, starou muniční továrnu, opuštěnou radarovou stanici a také na několik bunkrů z období druhé světové války.

Na území se pohybují jednotky Livonian Defence Force a ruští Spetsnaz, obě frakce s vlastní unikátní výbavou. Expanze přidá do hry také pět nových zbraní a nová vozidla. Krom tradičních posunovadel lze využít i traktor, hodit se bude také malý robot Mini UGV.

To hlavní, co nové DLC přinese, je příběhová singleplayerová kampaň s názvem First Contact. Aiden Rudwell je operátor dronů NATO. Když se v atmosféře objeví masivní mimozemská loď, připojí se k improvizované jednotce, aby mimozemskou návštěvu prošetřil. Situace se bohužel zvrtne a dojde k ozbrojenému konfliktu.

Arma 3 Contact vychází 25. června na Steamu. Rozšíření je možné předobjednat už nyní, mimo Steam také přímo na stránkách Bohemia Interactive. Cena je stanovena na 24.99 EUR, týden po vydání bude možné využít slevu 10 %. Pokud snad někdo původní hru nevlastní, může investovat do Arma 3 Contact Edition, případně do Arma 3 Ultimate Edition. Pro ty největší fanoušky je pak k dispozici limitovaná sběratelská edice tematickým kufříkem a funkčními vysílačkami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama