Flight Simulator udělá pilota z každého hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flight Simulator udělá pilota z každého hráče

Flight Simulator udělá pilota z každého hráče

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 6. 2019 07:20 2
Reklama

Microsoft na své konferenci během E3 potěšil také nadšence do letecké dopravy. Flight Simulator se představil v dech beroucích záběrech, při jejichž sledování kdekomu spadla čelist. Video nicméně postrádalo konkrétní informace. Komentář nyní poskytli samotní vývojáři na oficiálních stránkách.

V příspěvku děkují za pozitivní reakce na záběry z konference, za trpělivost a shovívavost během turbulencí, které se v minulosti objevily jako následek špatných rozhodnutí. Následně poskytují odpovědi na několik důležitých otázek.

V první řadě se zmiňují, že dělají Microsoft Flight Simulator, přičemž zdůrazňují slovo Simulator. Design byl vytvořen primárně pro PC, titul je následně optimalizován pro další platformy, například pro Xbox. Potvrzují, že budou podporovat obsah třetích stran a tvorbu komunity. S ní by chtěli úzce spolupracovat už během vývoje hry. Zároveň podotýkají, že sice dělají čistokrevný simulátor, nicméně přístupnost hry je pro ně neméně důležitá. Dle jejich slov nezáleží na schopnostech hráče. Pokud bude chtít létat, udělají vývojáři vše pro to, aby se tak stalo. Žádný pilot by neměl být opomenut.

V příštích měsících tým naznačí, jak bude spolupráce na obsahu probíhat. Objeví se například podrobnosti ohledně preview verzí a Insider programu. Konkrétní datum vydání zatím není známo, novinka by však měla přiletět někdy během příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama