Bleeding Edge může dostat i kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bleeding Edge může dostat i kampaň

Bleeding Edge může dostat i kampaň

David Plecháček

David Plecháček

24. 6. 2019 15:38
Reklama

Bleeding Edge jakoby zapadlo. Výrazná, přesto svým způsobem zapomenutelná hra má ale jednu obrovskou výhodu, z níž může čerpat – je od Microsoftu, potažmo od Ninja Theory. Právě proto si k ní nakonec novináři na E3 cestu našli, a poměrně svorně se shodují, že novinka není zlá, ba právě naopak, mohla by být velice zdařilá. Škoda jen, že je pouze multiplayerová... ale ani to by nemuselo trvat věčně.

Nejeden hráč se ptal, proč autoři DmC nebo Hellblade utápí svůj talent v klonování Overwatch. Jenže tak jednoduché to není. Bleeding Edge si jde svou vlastní cestou, stojí za ním jen menší část studia, a přesto vytváří hru, která nakonec zaujala. Rahni Tucker, člověk, který má novinku na starosti, navíc říká, se její podoba může v průběhu času výrazně proměnit. „Abych byl upřímný, dokážu si představit, že bychom mohli do hry přidat nějakou dobrou singleplayerovou kampaň,“ řekl pro magazín Metro.

Hned následně ale Tucker přiznal, že hru vyvíjí relativně malý tým a stále je prioritou a samotným jádrem multiplayer. „Multiplayer je pro mě celou hrou. Máme potenciál vytvořit v budoucnu dobrou hru pro jednoho hráče, například máme spoustu příběhů u jednotlivých postav, ale musíme počkat a uvidíme,“ dodal. Pokud máte PC, můžete si již za tři dny vyzkoušet technickou alfu. Přihlásit se do ní můžete na oficiálních stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama