The Sinking City a vyjádření k exkluzivitě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sinking City a vyjádření k exkluzivitě

The Sinking City a vyjádření k exkluzivitě

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 6. 2019 10:00 13
Reklama

The Sinking City nám už klepe na dveře, ne všichni hráči jsou ale nadšení. Na PC je totiž The Sinking City exkluzivní pro Epic Games Store a mnoho fanoušků vyjádřilo svůj nesouhlas či zklamání z tohoto rozhodnutí. Studio Frogwares se rozhodlo na tyto názory odpovědět.

Podle vývojáře Sergeye Oganesyana bylo toto rozhodnutí velmi důležité. „Máme zde lidi, kteří jsou zklamáni. Také zde máme lidi, kteří jsou kvůli tomuto rozhodnutí velice naštváni nebo frustrováni. A také zde máme lidi, kteří s tím jsou v pohodě. Na našich sociálních sítích máme spoustu komentářů od lidí, kteří si hru nemohou zahrát na své oblíbené platformě. A my tuto frustraci chápeme. Zároveň ale prosíme hráče, aby pochopili, že toto rozhodnutí bylo velmi důležité pro budoucnost našeho vývoje her. Pro nás je to obrovská podpora, díky které můžeme vyvíjet více her na více platforem.“

The Sinking City vychází 27. června také na PS4 a XONE. V budoucnu bychom se měli dočkat i verze pro Nintendo Switch, ta je ale v rané fázi vývoje a datum vydání je ještě daleko před námi. A co vy, také bojkotujete Epic Store včetně všech jeho her nebo vám další platforma nevadí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama