Další várka detailů o Star Wars Jedi: FO
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další várka detailů o Star Wars Jedi: FO

Další várka detailů o Star Wars Jedi: FO

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 6. 2019 14:45 1
Reklama

Star Wars Jedi: Fallen Order je určitě tou nejočekávanější letošní hrou od EA a musíme uznat, že podle toho, co jsme viděli na E3, s ní zatím všechno vypadá naprosto v pořádku a není tedy důvod se na ní netěšit. Na povrch se ale dostalo ještě pár dalších informací, o kterých jsme zatím nevěděli.

Ve videích z E3 tak například nejsou vidět místa, kde vaše postava může odpočívat. Budou fungovat podobně jako ohniště v Dark Souls, což znamená, že si u nich vylepšíte své schopnosti, doplníte zásobu léčiv a okolní protivníci se znovu objeví. Jsme zvědaví, jak to bude fungovat, protože i když jsou ve hře jisté schopnosti, které si můžete za získané dovednostní doby kupovat, nevypadá to, že bychom je pak následně levelovali, podobně jako v případě Dark Souls.

Podle všeho se také nedočkáme žádného multiplayeru ani mikrostransakcí, droid BD-1 bude schopen do okolního prostoru projektovat mapu, v jistých situacích se taky vyhneme boji a nesmí chybět ani rozsáhlé možnosti úpravy vzhledu hlavní postavy, světelného meče, lodi i robota BD-1. Bohužel se v rámci příběhu nepodíváme na Temnou stranu síly. Uvidíme tedy, jestli se vše povede, ostaně dozvíme se to už 15. listopadu, kdy Star Wars Jedi: Fallen Order dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama