I World of Warships má battle royale
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka I World of Warships má battle royale

I World of Warships má battle royale

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 6. 2019 11:00
Reklama

Fenomén battle royale se zamlouvá čím dál většímu počtu vývojářů. No, posuďte sami, vždyť už i příští díl NHL ho bude mít. Asi aby nezůstali pozadu a náhodou neprošvihli tuhle zřejmě nikdy nekončící vlnu, se tvůrci z Wargamingu rozhodli, že do své námořní válečné hry World of Warships také přidají battle royale.

Režim Rogue Wave přišel společně s updatem 0.8.5. a do World of Warships přinesl také dvě nové sezony Ranked Spirit a pár kosmetických a mechanických úprav. Postavíte se v něm společně s třemi dalšími kamarády proti čtyřem týmům, s nimiž budeme soupeřit o nadvládu v zatopených ruinách starodávného města. Ze začátku nebudeme mít k dispozici žádné použitelné předměty, spolehnout se tak musíme hlavně na naší loď, která je osázena zbraněmi a hlavně na naše navigační a manévrovací schopnosti. Jak už to tak bývá, i zde vás bude ohrožovat ohnivá stěna, jež pohltí vše, co jí stojí v cestě.

Společně s módem do hry také dorazí tři nové třídy lodí speciálně navržených pro Rogue Wave. Octopus je nejméně výdržným plavidlem, ale vyrovnává to silou svých torpéd a navíc není snadné ho objevit. Moray Eel vyniká skvělými manévrovacími schopnostmi, takže ideální pro rychlé střety z blízka a poslední lodí je pak Barracuda, která je velmi rychlá a její baterie si poradí s každým soupeřem.

Wargaming ale přišel ještě s další novinkou v podobě čtyř Directives, přičemž každá z nich obsahuje deset misí, za jejichž splnění dostanete Fuel Tokeny a jiné herní předměty. Fuel Tokeny následně můžete utrácet za kredity, post-apokalyptické maskování, nebo třeba za speciální loď Benham, americký torpédoborec vybavený až 16-ti torpédy. Update ještě také obsahuje Clan Brawly, kdy spolu různé klany v průběhu jednoho dne soupeří o měnu Steel a množství jiných důležitých předmětů. Jak se zdá, ve World of Warhips je o zábavu postaráno.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama