Proč HotS nesplnilo očekávání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč HotS nesplnilo očekávání

Proč HotS nesplnilo očekávání

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 7. 2019 14:00 5
Reklama

I když je MOBA Heroes of the Storm Blizzardem ještě stále podporována, asi jste slyšeli o tom, že část týmu byla odvolána k práci na jiných projektech, a také došlo ke zrušení esportových turnajů Heroes Global Championship a Heroes of the Dorm. Trošku to tedy vypadá, že titul nebyl úplně trefou do černého, k čemuž se také v rozhovoru pro server VG247 vyjádřil bývalý prezident Blizzardu Mike Morhaime.

„Komunita mód skvěle podporovala a to jsme nechtěli nijak narušovat. Upřímně jsme taky měli plné ruce práce s podporou World of Warcraft, což bylo v té době dobré rozhodnutí. Kdybych se mohl vrátit zpět v čase, rád bych mnohem dříve vyčlenil malý tým, který by se Dotě věnoval,“ vzpomíná Mike Morhaime.

Hlavním problémem tedy byl fakt, že Heroes of the Storm vyšlo prostě a jednoduše moc pozdě a v Blizzardu zaspali, protože se věnovali jiným projektům. V roce 2015, kdy jejich MOBA vyšla, totiž už na trhu byly dávno zavedené a hlavně úspěšné značky Dota 2 a League of Legends, které se těší přízni milionů hráčů. I když bylo Heroes of the Storm vcelku dobře přijato, konkurence už byla příliš velká.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama