Podívejte se na Pandoru v další ukázce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na Pandoru v další ukázce

Podívejte se na Pandoru v další ukázce

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 7. 2019 13:39 1
Reklama

Všichni už jsme si asi zvykli, že za sérií Borderlands stojí opravdu veselá kopa vývojářů. Jejich naprosto ztřeštěná Pandora je z větší části obydlená postavami, o kterých není přehnané tvrdit, že mají o kolečko navíc. Patří k nim také robot Claptrap, jehož hlavním problémem je neschopnost být alespoň na moment zticha.

Právě on nás provede nejnovějším videem, v němž si připomeneme, jaká zvířata se na Pandoře vyskytují. Jestliže si tedy nemůžete v paměti vybavit ikonické potvory, jako je například Skag, přidejte se ke Claptrapovi a jeho násilnickému kameramanovi Stevovi. Tahle veselá dvojice vám se vzpomínáním pomůže. Vaše zaujetí v ukázce se ale bude dost odvíjet od toho, jak moc vám tento styl humoru vyhovuje, protože je jasné, že ne každému sedí.

Vydání třetích Borderlands se už pomalu blíží, snad tedy nedojde k nějakému odložení. Když půjde vše podle plánu, měli bychom si je zahrát 13. září na Xboxu One, PlayStationu 4, PC a přes Google Stadia. Gearbox Software si pro nás také připravil zdarma DLC Commander Lilith & the Fight for Sanctuary, jenž má sloužit jako úvod Borderlands 3, které si nezapomeňte stáhnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama