Hovory o možném Bulletstorm 2
i Zdroj: People Can Fly
Novinka Hovory o možném Bulletstorm 2

Hovory o možném Bulletstorm 2

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

4. 7. 2019 15:05 1
Reklama

V dnešní době, kdy jsme neustále obklopeni nekonečným přívalem nových IP, často zapomínáme, že i dříve se objevovaly unikátní videoherní značky, které dokázaly hráče zaujmout. Jednou takovou je i Bulletstorm, kterého jsme se dočkali už v roce 2011. Nyní to však vypadá, že značka není tak zapomenutá, jak se na první pohled mohlo zdát.

Sebastian Wojciechowski, CEO vývojářského týmu People Can Fly, se v rozhovoru s Eurogamerem vyjádřil, že by byl z možného pokračování Bulletstormu nadšený. Lidé z People Can Fly jsou si prý vědomi, že i po tak dlouhé době, která od vydání prvního dílu uběhla, má značka stále velkou skupinu věrných fanoušků. Navíc si přiznejme fakt, že frenetických akčních her, které vám po práci umožní upustit trochu páry při masakrování zástupů nepřátel, není nikdy dost.

V rozhovoru nikde nepadne doslovné oficiální potvrzení, že by k oznámení možného druhého dílu mělo dojít v nejbližší době. Ale Wojciechowski rovněž ani kategoricky neodmítá případné budoucí odhalení. Vše dle něj závisí na zájmu fanoušků. Zároveň dodává, že se tým v současné době plně soustředí na vývoj svojí čerstvě odhalené kooperativní akce Outriders, jejíž teaser jsme mohli zahlédnout na nedávné výstavě E3.

Pro tuto chvíli tedy zůstáváme pouze ve sféře spekulací. Každopádně se s námi podělte, zda byste si druhé pokračování Bulletstorm přály a jakých vylepšení oproti prvnímu dílu byste se chtěli dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama