Cyberpunk se možná dočká i filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk se možná dočká i filmu

Cyberpunk se možná dočká i filmu

Filip Švácha

Filip Švácha

5. 7. 2019 09:59 7
Reklama

Jedním z nejlepších momentů za posledních několik ročníků akce E3 bylo rozhodně vystoupení Keanu Reevese na letošní konferenci Microsoftu, kde jsme se dozvěděli, že se oblíbená hollywoodská hvězda objeví v Cyberpunku 2077, pravděpodobně asi nejočekávanější hře současnosti. Toto spojení v nás ale vyvolává myšlenku, že není zcela nemožné se někdy dočkat snímku z tohoto univerza.

Podobný názor má i tvůrce Cyberpunku Mike Pondsmith, který s CD Projektem na nadcházející hře úzce spolupracuje. V rozhovoru pro VGC sice nezmínil nic konkrétního o autorských právech na film, ovšem naznačil, že Keanu Revees celému procesu rozhodně pomůže. „Nemohu říct nic na adresu autorských práv pro případný film, ale zapojení Keanu Reevese do celého procesu šance dost zvyšuje,“ říká Mike Pondsmith.

Podle Reevese ale herní filmová adaptace nepotřebuje hollywoodskou hvězdu. Ani The Witcher 3 nepotřeboval žádná slavná jména, aby se dočkal zpracování prostřednictvím Netflixu. „Nemyslím si, že by se hry potřebovali legitimovat. Když už něco, tak bych řekl, že se situace postupně obrátila, nyní už je to více o vlivu her na Hollywood,“ uvažuje Keanu Reeves. Každopádně určitě bychom se rádi podívali na film ze světa Cyberpunku s Keanu Reevesem v hlavní roli, o tom není pochyb.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama