Epic Store nabízí zdarma Overcooked!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic Store nabízí zdarma Overcooked!

Epic Store nabízí zdarma Overcooked!

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

5. 7. 2019 07:50 6
Reklama

Ačkoli se již pomalu stává tradicí, že Epic Games Store pravidelně každý týden obměňuje svoji nabídku titulu zdarma, tak nyní se jedná o skutečně povedený titul, který byste si rozhodně neměli nechat ujít. Nejnovější nabídku totiž tvoří trochu střelená, ale o to zábavnější, kooperativní akce Overcooked!.

V případě, že máte partu až tří kamarádů, pohovku a volný večer, tak vám můžeme zaručit, že s tímto titulem budete mít rozhodně o zábavu postaráno. Vtipnost celého zážitku je navíc tím intenzivnější, čím více hráčů se najednou sejde. Proto vřele doporučujeme, abyste si našli parťáky a pokusili se svoji virtuální kuchyni udržet v chodu. Pravděpodobně zjistíte, že otevřít si skutečnou restauraci by bylo mnohem snazší.

Celou situaci navíc komplikují i nejrůznější rizika spojená s efekty jednotlivých úrovní, ve kterých se právě nacházíte. Smažení v jedoucím autě, grilování na povrchu nestabilní kry, nebo dokonce pečení na lodi bičované mořskými vlnami představují jen zlomek z možných ohrožení, které vás budou nutit k neustálému střídání týmových rolí. Pokud vás tedy hra zaujala, máte na její vyzvednutí čas až do 11. července, kdy bude nahrazena prvním Torchlight, skvělou diablovkou od studia Runic Games.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama