V Borderlands 3 bude pingování z Apexu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Borderlands 3 bude pingování z Apexu

V Borderlands 3 bude pingování z Apexu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 7. 2019 16:00
Reklama

I navzdory vlně nevole způsobené exkluzivním vydání pro Epic Game Store představuje Borderlands 3 stále jednu z nejočekávanějších her na virtuálním obzoru. A ačkoli se první ohlasy nesly spíše v negativním duchu, zejména kvůli absenci představených inovací, nyní se ukazuje, že autoři přeci jen hodlají využít nových herních mechanismů.

Gearbox Software se rozhodli si vypůjčit velmi dobře fungující systém označování z battle royal titulu od studia Respawn Entertainment, Apexu Legends. A není nutné se dohadovat, že změna je to vskutku vítaná, zejména pokud zrovna nehrajete s partou svých přátel a jste nuceni spojit své síly s neznámými Vault Huntery. Jak níže můžete vidět, budete nyní schopni pro ostatní hráče označit přítomné nepřátele, jednotlivé lokace a nalezený loot.

Kromě tohoto systému se dočkáme samozřejmě i dalších dříve oznámených novinek pro sérii Borderlands. Mezi než patří ku příkladu možnost přejít ze sprintu do skluzu, načeš máte šanci pokropit sprškou střel překvapené nepřátele. Dále máte možnost zachytit se hran povrchů a následně vylézt nahoru. Nebude tak nutné zmateně poskakovat, jak tomu bylo u dřívějších dílů, kdy dokázalo být opravdu frustrující pokoušet se vystoupat na vysoko položené lokality.

Nové vychytávky si spolu s přítomností našeho věrného společníka Claptrapa a jeho vtipů budeme moci v Borderlands 3 vychutnat již 13. září a to jak na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama