Digimon Survive se odsouvá na 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Digimon Survive se odsouvá na 2020

Digimon Survive se odsouvá na 2020

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 7. 2019 10:45
Reklama

Digimoni, kráčející ve stínu úspěšnějších Pokémonů,patří i přes jistý úpadek stále mezi jednu z nejznámějších anime značek současné doby. O to smutnější je, že chystané RPG Digimon Survive, ve kterém se máme chopit ovládání bezpočtu digitálních monster na naší cestě za dobrodružstvím, bylo právě odloženo na rok 2020.

V průběhu svého výstupu na Anime Expu 2019 oznámila společnost Bandai Namco, že titul je bez bližšího udání důvodu přesunut na následující rok. Fakt, že noví Digimoni nestihnou ještě letos vyjít, ale není příliš překvapivý. Vývojáři se od oficiálního oznámení před necelým rokem dělili o nové kousky informací pouze sporadicky. Dalo se tedy předpokládat, že vývoj nejde tak hladce, jak bylo plánováno.

Společně s oznámením odsunu data vydání nám zástupci Bandai Namco alespoň sdělili malý detail. Digimon Survive má oproti dřívějším herním adaptacím čerpat o dost více z japonské mytologie, se kterou bude titul daleko více provázán. Doufejme tedy, že posun data vydání se ukáže být dobrým krokem, jenž přinese kýžené ovoce a povede k vyladění případných nedostatků, kterým bychom v opačném případě museli čelit. Výčet oznámených platforem zůstává i nadále beze změny. Hra je stále plánována na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama