Sledujte úvodních 13 minut z Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte úvodních 13 minut z Control

Sledujte úvodních 13 minut z Control

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

8. 7. 2019 18:50
Reklama

V posledních dnech jsme vás opakovaně upozorňovali na záležitosti točící se okolo dobře známého Alana Waka od studia Remedy. Nyní je však čas obrátit list a podívat se na zoubek ukázce dalšímu, právě chystanému projektu od stejnojmenných autorů, Control. Čerstvě uvolněná ukázka nabízí štědrých 13 minut z počáteční pasáže hry a my tak máme konečně možnost nahlédnout pod pokličku Controlu zase o něco více.

Hráč se téměř okamžitě ujme postavy mladé agentky Jesse Faden hledající odpovědi, s jejichž pomocí by snad dokázala odhalit svou tajemstvími protkanou minulost. Jesse se pouhých pár okamžiků po začátku videa již ocitá před samotnou budovou Federal Bureau of Control. Ta má ostatně představovat prostředí, ve kterém se budeme po zbytek hry pohybovat. Ihned po vstupu si Jesse, stejně jako diváci, všimne, že něco není úplně v pořádku. Liduprázdné chodby a blikající světla jsou však pouhým začátkem celé záhady.

Prvních 8 minut se soustředí spíše na pomalý průchod opuštěnými koridory a snahu o navození atmosféry skrze vzezření samotné budovy. Ve zbylé třetině ukázky se však začne měnit samotná podstata reality a objeví se i kratší akční pasáž. V této pozdější části je Jesse nucena splnit sérii výzev, načež celá ukázka končí získáním charakteristické multifunkční zbraně, jenž nás má údajně doprovázet po celou dobu hry. Ukázka byla oproti dřívějším laděna spíše hororově a obsahovala tak znatelně menší množství akce, ve které by Jesse využila své nadpřirozené schopnosti. Což nakonec není vůbec na škodu, jelikož soubojový systém jsme mohli vidět již několikrát. My jsme ostatně rádi, že jsme mohli spatřit i jinou stránku nového Control a už se velmi těšíme na 27. srpna, kdy dostaneme příležitost si ho sami vyzkoušet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama