Ambiciózní RPG Greedfall vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ambiciózní RPG Greedfall vyjde v září

Ambiciózní RPG Greedfall vyjde v září

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 7. 2019 07:09 4
Reklama

Francouzské studio Spiders má na svém kontě celou řadu zajímavých titulů. Za zmínku stojí kupříkladu Bound by Flame, Of Orcs and Men nebo Technomancer. Ambiciózní projekty bohužel ve výsledku spadly do průměru, zmíněné hry ostatně na Hrej nedokázaly pokořit známku 3/5. I do dalšího počinu vkládají vývojáři velké naděje. Zda Greedfall uspěje, se dozvíme již v září.

Nový trailer je napěchovaný akcí. Krom data vydání nastiňuje příběhové pozadí neotřelého RPG. Greedfall vezme hráče do fantasy světa v kulisách 17. století. Kolonizační nálady neohrožených dobrodruhů samozřejmě nejsou po chuti domorodým starousedlíkům, konflikt je nevyhnutelný. Na své si však přijdou také pacifisté. Problémy lze řešit diplomaticky, případně kradmým postupem. V záběrech je patný také velký důraz na úpravu postavy, radost budou mít především obdivovatelé barokní módy.

Vývojáři se nebojí vytasit zbraně nejvyššího kalibru. Zmínili se totiž, že jádrem celé hry je svoboda a důraz na nelehká rozhodnutí. Jejich následky mohou ovlivnit přátelství s dalšími postavami, rozbít spojenectví, odvrátit konflikty. Právě rozhodnutí samotného hráče ovlivní budoucnost celého ostrova.

Jak je vidět, ambice vývojářům skutečně nechybí. Nezbývá než doufat, že se jim podaří doručit kvalitní zážitek. Vydavatelství Focus Home Interactive by tedy po A Plague Tale mohlo hráčům doručit další příjemné překvapení. Greedfall vychází 10. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama