Nová verze The Bard's Tale 4 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová verze The Bard's Tale 4 již brzy

Nová verze The Bard's Tale 4 již brzy

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 7. 2019 13:00
Reklama

Možná jste si na sklonku minulého roku všimli, že se objevilo nenápadné RPG The Bard's Tale 4. Tento oficiálně již čtvrtý díl série se však potýkal se značnými nedostatky. O nich si nicméně můžete přečíst i v recenzi od Adama Zámečníka. I Adam ale v samotném verdiktu poukazoval na to, že se autoři vzniklé chyby snaží vyladit tak rychle, jak to jen jde. A jak bylo řečeno, tak se i stalo a my tu konečně máme datum vydání očekávaného Director's Cut updatu, který doslova překypuje obsahem.

Původně na červen zamýšlený update se vzhledem k rozsahu potřebných úprav trochu opozdil a studio InXile bylo nuceno vydání o trochu posunout. To je nyní datováno na 27. srpna a nově, spolu s vydáním tohoto přídavku zcela zdarma pro majitele PC verze, se dočkají i vlastníci PlayStationu 4, Xboxu One a Linuxu. Těm byl poslední přírůstek do série totiž až do nynějška zapovězen. V úvodu byly zmíněny výrazné chybky, které i navzdory dobrým nápadům srážely celkový dojem z hraní. Cílem Director's Cut updatu je tak vyladit v recenzích často vypichované technické nedostatky a bugy, které dokázaly být v jistých momentech opravdu frustrující.

Nová verze The Bard's Tale 4 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz

Nová verze The Bard's Tale 4 již brzy
i Zdroj: Hrej.cz

Mimo technického vyladění však přibude i zlepšená optimalizace, vylepšení hratelnosti a nově i zdokonalená podpora využití ovladačů. Těšit se navíc můžete i na kompletně nový dungeon, jež ponese jméno Royal Necropolis of Haernhold. V něm se utkáte s plejádou nových řadových nepřátel, minibossů a na samém závěru vás čekají i dva nelehcí bossové. Za zmínku určitě stojí i přeleštění grafické stránky a zkrátka vylepšení téměř všech herních mechanik, které vás jen napadnou.

No co vám budeme povídat. Director's Cut je to vskutku macek a ukazuje, že autorům z InXile na sérii Bard´s Tale opravdu záleží a hodlají ji podporovat a rozšiřovat i nadále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama