Zaregistrujte se do bety Minecraft Earth
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaregistrujte se do bety Minecraft Earth

Zaregistrujte se do bety Minecraft Earth

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

13. 7. 2019 15:06 3
Reklama

Minecraft, jedna z nejoblíbenějších videoher všech dob, expanduje do vod augmentované reality. Novinka pro mobilní zařízení s názvem Minecraft Earth by se měla objevit na telefonech s iOS a Androidem ještě letos, ale před vydáním plné verze se bude ještě testovat v otevřené betě, do které se nyní můžete přihlásit i vy.

Registraci je možné provést přes následující odkaz, kde kromě možnosti být mezi prvními hráči Minecraft Earth dostanete ještě exkluzivní skin pro vaši postavu. Nutností pro spuštění hry bude Microsoft či Xbox Live účet a zařízení s Androidem Nougat nebo iOS 10, případně vyššími verzemi. Konkrétní datum startu betaverze bohužel neznáme.

V Minecraft Earth bude svět kolem nás vytvořený ve známých kostkách. Nejprve bude potřeba posbírat co největší počet bloků, zvířat, truhel a dalších různě vzácných předmětů. Za jejich objevování budeme získávat zkušenosti, které budou zvyšovat úroveň každého hráče. Až budeme mít dostatek zdrojů, přijde čas na stavění.

K tomu poslouží jakýkoli rovný povrch, na který umístíme předem připravenou část krajiny, odemknutou za dříve získané zkušenosti. Tu budeme později upravovat za použití posbíraných materiálů a přizvaných přátel. Dokončenou miniaturu našeho díla pak umístíme do reálného světa a pomocí rozšířené reality si budeme moci stavbu prohlížet a procházet se v ní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama