Destiny 2 se přesune na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 se přesune na Steam

Destiny 2 se přesune na Steam

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 7. 2019 16:30 1
Reklama

Není žádným velkým tajemstvím, že Bungie, studio stojící za Destiny, se již před nějakou dobou rozhodlo, že své další kroky už nebude kráčet po boku Activisionu. Mnoho otázek padalo na to, proč tomu tak je a jak se tato razantní změna projeví na budoucnosti Destiny 2, které bylo až doposud dostupné pouze skrze Battle.net spadající pod Activision-Blizzard. Odpověď na druhou z otázek je poměrně prostá. Destiny 2 bude 17. září přesunuto na Steam spolu s příchodem svého nejnovějšího rozšíření Shadowkeep.

Jak samotný jednorázový transfer na Steam bude probíhat Bungie otevřeně nekomentovalo. Ujišťuje však, že v případě, že jste si plánovali chystaný přídavek Shadowkeep přeobjednat, můžete tak učinit už nyní na Steamu. Tam pak po 17. září budete moci přesunout i zbytek hry a to bez nutnosti vytvářit zcela nový Steam účet. Veškerý dosažený postup včetně všech uživatelských účtů, postav nebo expanzí by samozřejmě měl zůstat zachován a měl by být přesunut na vámi vybraný účet.

Pravidelní hráči se tak kromě změny klienta nemusí obávat, že by je nastalá změna  jakkoliv negativně ovlivnila. Ti noví se naopak mohou těšit na základní verzi hry zcela zdarma ve formě free-to-play. To může být skvělá zpráva zejména pro ty, kteří si nestihli v dřívější časově omezené akci základní Destiny 2 na svůj Battle.net aktivovat. Po dlouhých pěti letech se tak Bungie staví na své vlastní nohy a netrpělivě očekávají, jak se to projeví na jejich budoucí tvorbě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama