Sledujte vedlejší misi a bossfight z Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte vedlejší misi a bossfight z Control

Sledujte vedlejší misi a bossfight z Control

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2019 09:33
Reklama

Podzim odstartuje s vydáním Controlu. Pro řádnou přípravu vydalo včera Remedy minimální a doporučené hardwarové nároky. Teď ještě hráče přesvědčit o tom, že Control je hra pro ně. Viděli jsme z ní možná až překvapivě málo, nicméně to se dnes díky IGN First změní.

V exkluzivním programu magazínu IGN se protentokrát objevila hra Sama Lakea. Na poli čtvrt hodiny si redaktoři zahráli jednu z vedlejších misí a prostřednictvím svého YouTube kanálu následně prezentují, jak se Control hraje a jak vypadá. Někoho možná překvapí atmosféra, která je místy napjatá a svou hutností skoro připomíná spíše Resident Evil než třeba Quantum Break, s nímž je logicky další fantaskní projekt od Remedy srovnáván.

Rozdílných aspektů bychom našli víc, za zmínku rozhodně stojí bossfight, na nějž se též ve videu dostane – a který jsme rozhodně nečekali. Vzhledem k tomu, že Jesse prozkoumává podzemní prostory plné něčeho, co připomíná spíše mimozemskou flóru, je ale přítomnost závěrečného souboje logickým vyústěním prezentované vedlejší mise.

IGN ale nezůstalo jen u ní, již před týdnem do světa vypustilo video s prvními minutami ze hry. Pokud vás tedy zajímá, jak Control začíná, podívejte se i na druhé video. Závěrem se sluší dodat, že Control vychází 27. srpna na PC, Xboxu One a PlayStationu 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama