Režim Mercenaries obohatil Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Režim Mercenaries obohatil Wildlands

Režim Mercenaries obohatil Wildlands

David Plecháček

David Plecháček

18. 7. 2019 09:09 2
Reklama

Ačkoliv na podzim vychází Ghost Recon Breakpoint, neznamená to, že by se Ubisoft přestal starat o dva roky staré Wildlands. Pokud jihoamerickému dobrodružství stále věnujete svůj čas, jistě vás potěší, že dnes obdrží nový update s režimem Mercenaries.

Nový režim se soustředí na souboje PvPvE, čili proti vám budou jak skuteční nepřátelé, tak celé okolí. Vy se i přes nepřízeň okolností a okolo vás létající vystřelené projektily snažíte dostat jako první k evakuačnímu bodu do vrtulníku, který vás z propuklého pekla vysvobodí. Samozřejmě není situace tak jednoduchá a režim jednotlivé úkoly spouští postupně, takže v úvodu extrakční bod například není známý.

Vy si nejprve musíte o pomoc zavolat a pak bod útěku lokalizovat. Zní to sice jednoduše, ale uvážíme-li, že začínáte prakticky bez výbavy, situace se komplikuje. Navíc, jakmile vrtulník dosedne, jeho místo se ukáže všem protihráčům, tudíž není záhodno otálet. Kdo se první do vrtulníku dostane, vyhrává. Níže se můžete podívat na video, které mód v kostce shrnuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama