Remedy ukazuje Control s ray tracingem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy ukazuje Control s ray tracingem

Remedy ukazuje Control s ray tracingem

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2019 10:59 4
Reklama

Člověk si jednou postěžuje na to, že z Remedy i přes blížící se datum vydání zase tolik neviděl, a ona se na svět v krátkém sledu dostane další ukázka. Tentokrát však ne z dílny IGN a programu IGN First, ale díky společnosti NVIDIA. Jak asi tušíte, nejnovější video má poněkud techničtější charakter.

V minutovém videu tak není příliš akce, jak by si možná někdo přál, ale spíše ukazuje, jak vypadá zdejší svět. Konkrétně jak vypadá bez technologie ray tracing, a jak vypadá s ní. Control je totiž další hrou, která na dynamické nasvícení scén hodně sází, čemuž odpovídají i speciálně upravené nároky pro případ, že byste si na ray tracing dělali ambice.

Pokud tedy máte adekvátní hardware, můžete 27. srpna okusit i nový výdobytek moderních technologií. Jen na to potřebujete GeForce RTX 2080. Ostatně i bez těchto efektů se hra dožaduje neméně výkonné GTX 1080Ti. Holt honba za co nejkrásnější a nejrealističtější grafikou něco stojí a po problémech s Quantum Break nechce Remedy nic ponechat náhodě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama