Reeves mohl hrát i v Death Stranding
i Zdroj: Kojima Productions / Sony Interactive Entertainment
Novinka Reeves mohl hrát i v Death Stranding

Reeves mohl hrát i v Death Stranding

David Plecháček

David Plecháček

22. 7. 2019 09:48 3
Reklama

Keanu Reeves je hvězdnou z jiných důvodů, pro hráče ale právě teď zřejmě není populárnější herec díky své roli v Cyberpunku. Ačkoliv největší haló opadlo spolu s tím, jak se vzdalujeme od letošní E3, stále Reevesovo jméno táhne i o měsíc později. A tvář Nea nebo Johna Wicka mohla být ve středu dění ještě víc, kdyby býval vystupoval v Death Stranding.

Možná se to zdá jako velká science-fiction, ale sám Hideo Kodžima údajně o Keanu Reevesovi uvažoval. Respektive byl mu nabídnut jako jedna z možných variant na jednu z hlavních rolí. V hereckém osazenstvu by pravděpodobně nahradil Mikkelsena, ale jak sám Kodžima na právě proběhnuvším Comic-Conu potvrdil, jednoduše „chtěl Madse“.

Informace se objevila na Twitteru coby přepis jedné z pasáží, o níž Kodžima mluvil. Kromě toho ale hovořil i o jiné postavě, o Nicolasovi Winding-Refnovi, který hraje Heartmana. Krátký popis poskytnutý samotným autorem zní následovně: „Heartmanovo srdce se jednou za 21 minut zastaví. Poté, co zemře, se na tři minuty dostane na druhou stranu, kde vidí svou rodinu.“ Poté se mu srdce opět rozběhne. Smysl tohoto úkazu však zůstane až do vydání neznámý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama