Ordinovat v TPH budeme i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ordinovat v TPH budeme i na konzolích

Ordinovat v TPH budeme i na konzolích

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 7. 2019 08:42
Reklama

Titul Theme Hospital z roku 1997 si za dobu své existence stihl vydobýt legendární status, jemuž se žádný jiný nemocniční tycoon ani nepřiblížil. Avšak čas plyne a fanoušci žánru si přáli, aby dostali šanci si zahrát moderní pojetí této klasiky. To se jim splnilo na podzim minulého roku, kdy na PC dorazil Two Point Hospital.

Ten si v recenzích nevedl vůbec špatně, ostatně v té naší si od Kuby odnesl pěkné čtyři body z pěti. A byť se jedná o strategii, u kterých bývá problém s ovládáním na gamepadu, bylo velice pravděpodobné, že se hra podívá i na konzole, což se právě stalo skutečností. Sega totiž oznámila, že Two Point Hospital dorazí na konci tohoto roku na PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Společně s ním se můžeme těšit i všechen dodatečný obsah včetně velkých rozšíření Bigfoot a Pebberley Island.

Vývojáři ze studia Two Point Studios tak zažívají parné léto, kdy jejich hlavním úsilím by mělo být, aby se konverze povedla jak po technické, tak hlavně funkční stránce, kde klíčové bude zvládnout již zmíněné ovládání na ovladači. Snad navážou na své kolegy z Colossal Order, jenž si s toutou náročnou výzvou ve své budovatelské strategii Cities: Skylines poradili na výbornou.

YouTube kanál PlayStation Access již dokonce přinesl osmiminutové video se záběry přímo z hraní:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama