Třetí sezóna pro For Honor již v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí sezóna pro For Honor již v srpnu

Třetí sezóna pro For Honor již v srpnu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

24. 7. 2019 08:10
Reklama

Ubisoft má se svými hrami očividně velké plány, protože mimo právě uvolněného DLC pro druhé Division oznámil i novou sezónu pro svůj další veleúspěšný titul, kterým je For Honor. Do něj tak již od příštího měsíce přibude pro majitele Year 3 Passu v pořadí již třetí sezóna doprovázená dalším novým charakterem pro frakci Vikingů. Pro zbylé hráče bude pak dostupný již od 8. srpna s tím, že bude možné jej zakoupit za 15 000 jednotek herní měny. S tímto přírůstkem se tak Ubisoft již dopracoval k úctyhodnému číslu 25 hratelných charakterů a nezdá se, že by vzhledem i k letos dříve vydanému samuraji Hitokirimu, hodlal jakkoli polevit s jeho dalším navyšováním.

For Honor je nakonec právě jedním z těch příkladů her, u nichž se vývojáři skutečně poučili ze svých chyb a ve svých snahách je opravit a titul zlepšit nepolevili. Jak jinak si také vysvětlit i po letech stále početnou skupinu hráčů, kteří se do brutálních bitev, jenž For Honor nabízí, vrací stále se stejně velkou chutí po krvi a čerstvým zápalem rozsévat zkázu na bojišti. Nový hrdina, dostupný jak v mužské (Grutar), tak i ženské verzi (Gretar), se řadí do okultní sekty zvané Jormungandr, jejíž členové zasvěcují svůj život uctívání mytického hada, po němž nesou i název. A ano, jestli vám název připadá tak povědomí jako nám, skutečně se jedná o toho bájného hada z posledního God of War. Jakožto zástupce tohoto krvelačného kmene, který vyznává pouze přežití těch nejsilnějších jedinců, se tak chopíte obrovského válečného kladiva, pod jehož náporem podlehnou i ty nejlepší zbroje a štíty vašich nepřátel.

Ale poněvadž by nebylo správného Vikinga bez řádného vikinského opevnění, tak se líté boje přesunou i na novou mapu The Viking fortress of Storr Stronghold. Ta bude přidána do rotace pro režim Breach a bude dostupná všem hráčům zcela zdarma. Mimo to je očekáváno i další vybalancování postav, jako je Nobushi, Shinobi nebo Orochi, které spolu s množstvím dalších menších úprav snad ještě více zlepší celkový pocit z hraní. Zkrátka a dobře, For Honoru se daří a i nade všechna očekávání stále dovede překvapovat svými novými nápady, kterými, i navzdory svému vydání v roce 2017, dokáže neustále ukojit hlad všech svých věrných fanoušků do sytosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama