Rage 2 dostává NG+ a další várku obsahu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 dostává NG+ a další várku obsahu

Rage 2 dostává NG+ a další várku obsahu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

25. 7. 2019 17:35
Reklama

Rage 2 možná nebyl tou hrou, kterou jsme si přáli a asi ani tím, co si fanoušci prvního dílu vysnili. Nejednalo se o příběhový skvost, zajímavými postavami sršící titul, ani o kandidáta na nejlepší vizuální zpracování roku. A díky svým poměrně četným a hlavně nepřehlédnutelných technickým přešlapům nakonec nevzbudila takový zájem, který asi vzhledem k jinak brilantně zvládnutému a návykovému soubojovému systému sklidit mohla. To ale neznamená, že mezi námi nejsou tací, kteří si tuto zběsilou jízdu naplno neužili a okamžitě by si nedali přídavek. Každé zboží má nakonec svého kupce a to samé platí i pro Rage 2, jehož fanoušci se mohou nově pustit i do režimu New Game Plus.

New Game Plus jistě mnozí z vás znají a není nutné ho podrobně rozebírat. Pro dosud nezasvěcené či nově příchozí však pouze osvětlíme, že v případě NG+ si průchod hrou zopakujete celý znovu jen s tím rozdílem, že od začátku budete mít k dispozici již dříve odemčené vybavení z minulého průchodu hrou. Nic nového, proto rovnou přejděme k dalšímu dodatečnému obsahu, který bychom neměli pro jeho kvality opomíjet. První novinkou je tzv. Ironman mode, zcela nová ultra vysoká obtížnost určená jen pro ty nejostřílenější veterány, kteří jsou si naplno jistí ve svých kramflecích. Hráči, kteří hledají výzvu si tedy přijdou na své, ale co ti ostatní? Ti se dočkají zcela nového voice packu, který bude využívat hlasu nikoho jiného než neotřesitelného bijce a postrachu všech nacistů, B.J. Blazkowicze.

Pokud vám tedy v právě vydaném Wolfensteinu: Youngblood nyní již stařičký B.J. chybí, a jeho dcerám jste z jakéhokoli důvodu nepřišli na chuť, můžete si jeho hlasu užít alespoň v druhém Rage. Mimo těchto přídavků se samozřejmě opraví i celá řada dříve přítomných bugů a chybiček. Navíc nově dostanete možnost přeskočit i natolik kritizované úvodní tutoriálové pasáže, jež podle názorů mnoha spíše hře uškodily a ubíraly na jejím jinak zběsilém tempu. Jestliže vás zajímá plný a podrobný výčet všech změn, na které se můžete těšit, můžete si je prohlédnout níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama