Sledujte launch trailer k Youngblood
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Youngblood

Sledujte launch trailer k Youngblood

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 7. 2019 12:00 1
Reklama

Již dnes se dvojčata Yess a Soph vydají zachránit svého tatínka, slavného odbojáře Williama Blazkowicze. Záchranná operace by se eventuelně mohla podařit. Po vzoru svého otce si totiž dokážou poradit s početní převahou nepřátel, talent na zabíjení se v této rodině zkrátka nezapře. Na setkání s otcem láká i čerstvý launch trailer.

V něm Blazkowicz ke svým dcerám promlouvá. Svět popisuje jako temný les plný monster, která se nebudou zdráhat zaútočit. Yess a Soph by však neměly mít problém. Blazkowicz totiž vidí své holky jako vlky, jimž tento les patří. Trailer podtrhuje stylizace typická pro osmdesátá léta.

Youngblood láká především na možnost projít celou hrou s dalším hráčem. S tím se pojí důraz na nelineární přístup. Hráči si kupříkladu mohou zvolit, v jaké pořadí splní dostupné mise, což se následně projeví ve vyznění příběhu. Na designu jednotlivých úrovní navíc vývojáři z MachineGames spolupracovali s Arkane Studios, autory Dishonored. I jejich rukopis by ve hře měl být patrný.

Na své si nicméně přijdou i solitéři. Jim bude hlídat záda počítačem řízený parťák. Přestože je Youngblood oproti předchozím dílům série výrazně levnější, měl by nabídnout větší porci zábavy. Výkonný producent Jerk Gustafsson se totiž nechal slyšet, že dokončení hry se vším všudy zabere zhruba 25 až 30 hodin.

Wolfenstein: Youngblood vychází na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Počínaje dneškem je také k dispozici Wolfenstein: Cyberpilot. Ten zase udělá radost nadšencům do virtuální reality.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama