Pillars of Eternity brzy vyjdou na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity brzy vyjdou na Switchi

Pillars of Eternity brzy vyjdou na Switchi

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 7. 2019 13:00
Reklama

Před časem bylo potvrzeno, že i majitelé hybridní konzole od Nintenda budou mít brzy možnost vychutnat si Pillars of Eternity. Skvěle hodnocené RPG z produkce studia Obsidian Entertainment se na Switch chystalo v kompletní edici. Na stránkách e-shopu Nintenda se nyní konečně objevilo konkrétní datum vydání.

To je navíc velmi blízko. Kompletní edice bude k dispozici již 8. srpna. Obsah se téměř neliší od verze, která dva roky zpátky vyšla na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Krom základní hry obsahuje také obě části DLC The White March.

Verze pro Nintendo Switch obdržela pouze malé úpravy. Týkají se uživatelského rozhraní a ovládání. Titul byl dodatečně optimalizován, aby bylo hraní pohodlné nejen v televizním, ale také v handheld režimu. Známá je také cena. Switch verze Pillars of Eternity vyjde na 49.99 dolarů, přičemž momentálně lze učinit nákup s desetidolarovou slevou.

Na Switch se chystá také pokračování - Pillars of Eternity 2: Deadfire. Konkrétní datum vydání nicméně zatím není známo. Není kam spěchat. První díl hráče zajisté na nějaký čas zabaví. Samotná hlavní kampaň zaměstná v průměru na 35 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama