Sledujte záběry z hororu Blair Witch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hororu Blair Witch

Sledujte záběry z hororu Blair Witch

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

26. 7. 2019 07:10
Reklama

Oznámení moderní adaptace hororovky Blair Witch lze bezesporu zařadit mezi překvapení letošní E3. Novinka staví na základech kultovního snímku z roku 1999. Autoři navíc nejsou žádní zelenáči, na svém kontě mají například Layers of Fear. Studio Bloober Team se nyní podělilo o deset minut záběrů přímo ze hry.

S malou ochutnávkou přišel server Game Informer. Jde zřejmě o úvodní část hry, kdy hlavní hrdina začíná tušit, že něco není v pořádku. V potemnělém lese naštěstí není sám. Černou tmou ho doprovází věrné psisko Bullet.

Autoři slibují silný příběhový zážitek. Vše se odehrává v roce 1996 v městečku Burkittsville v Marylandu. V okolních lesích se zatoulá malý klučina. Bývalý policista Ellis se vydává po jeho stopách. A jak už to tak v tomto žánru bývá, běžné vyšetřování se velmi bezy mění v noční můru.

Polské studio momentálně finišuje vývoj, na poslední úpravy mu zbývá zhruba měsíc. Blair Witch totiž vychází již 30. srpna na PC a Xbox One. Co na nové záběry říkáte? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama